اطلس معماری اطلسی


مرکز موسیقی تایپه

مرکز موسیقی تایپه این پروژه توسط گروه معماری ایتالیایی ماریو برلینی طراحی شده است. جداره بدنه این طرح از فضای سبز پیچیده شده در پلاستیک تشکیل یافته است. هر چند که نمی توان از پایبندی چنین طرح بزرگی به اصول و اهداف توسعه و معماری پایدار با توجه به جداره حجیم پلاستیکی و ایجاد گلخانه های مصنوعی، با اطمینان سخن گفت.

مرکز موسیقی تایپه

مرکز موسیقی تایپه

مرکز موسیقی تایپه

مرکز موسیقی تایپه

اما محوطه سازی خلاق و ایجاد فضای باز عمومی سبز هیجان انگیز برای مردم ویژگی منحصر به فرد این پروژه است.سازه های شیشه ای پیشنهادی در طرح نیز فضای دید به منظر شهری  را برای بازدیدکنندگان فراهم می آورد.

مرکز موسیقی تایپه

مرکز موسیقی تایپه

مطالب مرتبط::

طراحی ایستگاه اتوبوس
ساختمان مرکزی BMW
ساختمان های جدید دانشگاه بجنورد
کانون وکلای دادگستری مرکز
نوشته شده درجمعه,۱۰ام دی, ۱۳۸۹ توسط | ˜ ۲ نظر »
موضوع: غیره | برچسب: ,

۲ نظر, نظر یا پینگ

  1. homan

    1

    سلام
    باتشکر از انتخاب مطالب بسیار خوب شما.
    در صورت امکان اطلاعات بیشتری را منعکس فرمایید . مرسیhoman0113

    ۱۰ دی
  2. hemn

    2

    سلام وعلیکم
    باتشکر از انتخاب مطالب بسیارعالی
    در صورت امکان اطلاعات بیشتری را درمورد مرکز موسیقی تایپه منعکس فرمایید.

    ۱۰ دی

گذاشتن نظر در “مرکز موسیقی تایپه”